Servicii oferite de Atelierul de Publicitate

Carti de vizita

Imprimeuri Textile

Suntem specializati in imprimarea textila. Personalizarea tricourilor este primul lucru pe care l-am dezvoltat in atelierul nostru.

Tricourile personalizate de noi se pot vedea si pe Atelierul-de-Tricouri .Materialul din componenta tricoului poate sa fie bumbac100% sau procente din bumbac combinat cu alte tipuri de tesaturi: poliester, nylon, etc.

Materialele folosite sunt de la furnizor de top din Cehia, iar procesul tehnologic este urmat pas cu pas dupa specificatiile furnizorilor nostri pentru a putea reda calitatea deosebita si pentru a garanta rezistenta in timp a imprimeului.

Dimensiunea  maxima a imprimeului este de 60×40 cm, dar pentru lucrari speciale am imprimat pana la dimensiunea de 90x160cm.

gallery/different-t-shirt-printing-techniques-explained

La întâlnirile de afaceri, primul contact este foarte important. Cartea de vizită vă reprezintă, fiind elementul important în aceste ocazii. Calitatea acesteia trebuie să fie impecabilă, aspect care nu trebuie neglijat.

Va oferim carti de vizita dintr-o gama foarte diversificata de materiale si grafica unica.

Grafica si Design

Realizam machete pentru tipar digital sau offset: carti de vizita, flyere, pliante, afise, brosuri, foi cu antet, bannere, mesh-uri, sisteme Roll Up, Pop Up, steaguri, deskuri expozitionale, casete luminoase dar si alte materiale publicitare!

gallery/eqkreo7fkuymefzjb7vwu4fd

Magneti de frigider

Confectionam MAGNETI DE FRIGIDER personalizati cu orice grafica, poza, text sau logo. Magnetii de frigider reprezinta o idee foarte buna de cadou, ei fiind personalizati cu o imagine sau un mesaj haios. Ca obiect promotional, magnetii reprezinta o alegere buna, deoarece pot fi realizati in orice cantitate la preturi scazute.

Magnetii pot reprezenta o idee de marturii pentru nunta sau botez, ei fiind pastrati cu drag pe frigiderul invitatilor. 

Magnetii de frigider suvenir pot avea imagini cu obiective din Romania, manastiri, imagini cu peisaje, imagini cu orase sau tari turistice.

Magnetii de frigider sunt realizati manual si cu echipamente speciale de printat,taiat si lipit . Personalizarea este definitiva se face prin imprimare color la rezolutie fotografica . Este rezistenta la factori externi: apa, praf, zgarieturi, etc. Magnetii de frigider se pot livra in ambalaj individual la cerere. 

Cere oferta

Colantare

Producem la comanda:

* autocolante auto personalizate, stickere colantare auto si tunning auto,
* stickere autocolante auto, bike, copii, stickere pentru perete sau mobila
* autocolant pentru decor vitrine, standuri, usi sau pereti;
* decor geamuri cu folie imitatie sablare, folie fotoluminiscenta

* panouri stradale colantate (sageti,totem-uri, casete luminoase etc.)

Produse promotionale

Iti oferim servicii de personalizare si imprimare complete pentru promovarea companiei, institutiei tale!

Cani personalizate prin sublimare

Perne, puzzle, 

Breloc-uri, plase, 

Calendare, agende, pixuri, brichete 

 

Importator direct de articole si obiecte promotionale

Articole diversificate 

O gama variata de produse

Servicii de personalizare complete

gallery/tiparire-printing-design-tipar-timisoara-carti-de-vizita-2